6 Aralık 2009 Pazar

1 kadın 1 erkek dizisi kısmet açıyor.


* Kadın-erkek ilişkilerini en komik haliyle ekrana taşıyan “1 Kadın 1 Erkek”, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada reyting rekorları kırıyor. Ama bu programın insanları güldürmekten başka bir özelliği daha var: Başrol oyuncuları arasında aşk filizlendirmek, hatta onları nikah masasına sürüklemek! Programın Kanada ve Fransa versiyonunun oyuncuları evlendi, ıspanya’dakiler ise aşk yaşamaya başladı. Şimdi gözler Demet Evgar ve Emre Karayel’de.

Akıbet merak konusu

* Emre Karayel, Sezin Akbaşoğulları’ndan ayrıldıktan sonra Selen Seyven ile görüntülenmiş, ama ikili ilişkiyi yalanlamıştı. Bilindiği kadarıyla özel hayatında bir süredir “ıssızlık” hakim. Ama Demet Evgar’ın Sertaç Özgümüş’le ilişkisi sürüyor. İki oyuncunun, meslektaşlarının izinden gidip gitme-yeceği merak konusu.

Birlikteler

İspanya’da 1995’ten beri “Ell y Ella” adıyla yayınlanan programda sevgiliyi canlandıran Gigi Graciette ve Antonio Farre, gerçek hayatta da birlikte.

Evlendiler


Programın Fransa’daki oyuncuları Alexandra Lamy ve Jean Dujardin, 25 Temmuz 2009’da evlendi. Çift, 1999-2002 yılları arasında 300’ü aşkın bölümde birlikte rol almıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder